Header

Kukuruz, najzdravija ljetnja grickalica

Kukuruz je najzdravija ljetnja girckalica koja obara holesterol i jača nerve, a kukuruzna svila odličan je diuretik.Sljedeći put kada put posegnete za klipom kukuruza, sjetite se da nije samo ukusan nego je i odličan za zdravlje.

Opširnije: Kukuruz, najzdravija ljetnja grickalica

Proširenje EU na zapadni Balkan pitanje pomirenja

Šef diplomatije EU Federica Mogherini izjavila je da je proširenje EU na zapadni Balkan pitanje pomirenja i ujedinjenja evropskog kontinenta.

Opširnije: Proširenje EU na zapadni Balkan pitanje pomirenja

U Njemačkoj prošle godine bilo 190.495 državljana iz BiH

U Njemačku se u razdoblju između 1. januara i 31. decembra 2018. uselilo 1,58 miliona stanovnika, a istovremeno iselilo 1,18 miliona, tako da je u Njemačkoj krajem 2018. kao posljedica migracija živjelo oko 400.000 osoba više nego na početku iste godine, navodi se u saopćenju Saveznog ureda za statistiku.

Opširnije: U Njemačkoj prošle godine bilo 190.495 državljana iz BiH

U petak konačna presuda o odgovornosti Holandije za stradanje Srebreničana '95. godine

SARAJEVO, (Patria) - Holandski Vrhovni sud izreći će 19. jula pravosnažnu presudu po žalbama Udruženja "Pokret majki enklava Srebrenica i Žepa" i države Holandije na presudu Apelacionog suda iz 2017. godine prema kojoj je Holandija djelimično odgovorna za smrt oko 300 Srebreničana ubijenih u julu 1995. godine.

Opširnije: U petak konačna presuda o odgovornosti Holandije za stradanje Srebreničana '95. godine

Šta se sve dešava sa organizmom ako jedete bar jedan krastavac dnevno

Krastavci sadrže molibden i florid, kombinaciju koja pomaže u otklanjanju zubnog karijesa. Kalcij koji krastavac nosi u sebi pomaže u učvršćivanju zuba.

Opširnije: Šta se sve dešava sa organizmom ako jedete bar jedan krastavac dnevno

More Articles...

Stranica 1 od 337