Header

24sata.info - Dinja - melem za kožu

Sezona dinja je u toku, pa se potrudite da je konzumirate što češće, jer je izuzetno zdrava i dijetalna. Bogatstvo vodom, vlaknima, mineralima i vitaminima je sinonim za ovo slatko povrće.

Opširnije: 24sata.info - Dinja - melem za kožu

Japan upozorio na "po život opasni" toplotni val

Japanska meteorološka agencija u srijedu je upozorila na "po život opasni" toplotni val u mnogim dijelovima zemlje, dok se očekuje da temperature u nekim dijelovima zemlje dostignu i 40 stepeni Celziusa.

Opširnije: Japan upozorio na "po život opasni" toplotni val

Šutnja međunarodne zajednice potiče Izrael na ratne zločine

Članica izvršnog komiteta Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO) Hanan Ashrawi oštro je osudila izraelsku najveću vojnu operaciju na opkoljeni pojas Gaze od njene agresije iz 2014. godine.

Opširnije: Šutnja međunarodne zajednice potiče Izrael na ratne zločine

Uz borovnice do jačih kostiju

Bobičasto voće pravi je saveznik zdravih kostiju, dobre probave i lijepe kože, a najpoznatije među njima su borovnice.Hranljivi sastojci smanjuju rizik od neurodegenerativnih bolesti, bolesti srca i raka.

Opširnije: Uz borovnice do jačih kostiju

Čeka se povoljan istorijski momenat za ostvarenje sna o "velikoj Srbiji"

Član izvršnog tima Fonda za humanitarno pravo (FHP) iz Beograda Nemanja Stjepanović u otvorenom intervjuu za Vijesti.ba govori o negiranju srebreničkog genocida u Republici Srpskoj i Srbiji, veličanju presuđenih ratnih zločinaca i vrijeđanju žrtava.

Opširnije: Čeka se povoljan istorijski momenat za ostvarenje sna o "velikoj Srbiji"

More Articles...

Stranica 1 od 271