Header

U ponedjeljak potpuna pomrčina Mjeseca

U ponedjeljak, 21. 1., u ranojutarnjim satima dogoditi će se potpuna pomrčina Mjeseca, koja nastaje kad Mjesec uđe cijeli u Zemljinu sjenu, pri čemu poprima crveno-smeđu boju.

Opširnije: U ponedjeljak potpuna pomrčina Mjeseca

JEDITE GA SVAKI DAN: PET RAZLOGA ZBOG KOJIH JE KUPUS KRALJ ZIME

Kupus je zeljasto povrće iz porodice krstašica, koje raste na kamenitim obalama Europe, a u prehrani se koristi od prethistorijskih vremena.

Opširnije: JEDITE GA SVAKI DAN: PET RAZLOGA ZBOG KOJIH JE KUPUS KRALJ ZIME

Facebook bi mogao dobiti milionsku kaznu zbog kršenja pravila o privatnosti

Američka Federalna komisija za trgovinu (FTC) je razgovarala o mogućoj rekordnoj novčanoj kazni zbog kršenja pravila o privatnosti korisnika, odnosno njihovog dijeljenja s drugim stranama.

Opširnije: Facebook bi mogao dobiti milionsku kaznu zbog kršenja pravila o privatnosti

EU mora biti hrabra i prihvatiti zemlje Balkana

BERLIN, (Patria) - Njemačko-italijanski odnosi važniji su nego ikad do sada jer su obje zemlje suočene s rastom evroskeptičnog raspoloženja, rekao je njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier na sastanku s italijanskim kolegom Sergiom Mattarellom koji smatra da Evropska unija mora imati hrabrosti zaokružiti proces integracije za Zapadni Balkan.

Opširnije: EU mora biti hrabra i prihvatiti zemlje Balkana

OVO JE 'BOMBA' ZA BOLJU KRVNU SLIKU

U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi. Ova vitaminska bomba ili ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike.

Opširnije: OVO JE 'BOMBA' ZA BOLJU KRVNU SLIKU

More Articles...

Stranica 1 od 306