Header

HUMANOST DJELOM - KROV NAD GLAVOM PRIJE ZIME

U toku je izgradnja kuće za povratničku porodicu Hamzabegović, svaka pomoć, HITNO je, dobrodošla

 Radovi na izgradnji kuće za tročlanu porodicu Hamzabegović iz zvorničke mjesne zajednice Đulići, naselje Hamzići su u velikom zamahu.

POTREBNO JE JOŠ DOSTA SREDSTAVA!


Mirsad Subašić zvani Hamdija, demobilisani borac , pokrenuo je humanitarnu akciju da se porodici Hamzabegović napravi kuća, a pri tome je pozvao prijatelje, mještane, znane i neznane ljude dobrog srca da se pridruže i pomognu da Hamzabegovići dobiju svoju kuću.

Subašić je pozvao sve ljude dobre volje iz BiH i dijaspore da pomognu koliko mogu kako bi se porodica Hamzabegović zbrinula prije zimskih dana. Za sve koji žele ostavio je svoj telefon za kontakt: +387 61 516 943, uz napomenu da će imena svih donatora i dobročinitelja biti javno objavljena nakon završetka objekta.

– U vlastitom selu živimo ko podstanari i još ne mogu da vjerujem da ćemo uskoro imati svoju kuću. Hvala od srca dobrom čovjeku Mirsadu Subašiću koji je pokrenuo akciju izgradnje kuće. Hvala i svim ljudima koji pomažu bez obzira na visinu priloga. Svaka pomoć nam je dobrodošla – u izjavi za “Glas Drine” kaže Smaila, supruga Enisa Hamzabegovića.
Koristimo priliku da se zahvalimo ,prije svega braći Subašić a potom i RTV Glas Drine na pokroviteljstvu i podršci u ovoj akciji.
Zato pozivamo i Kozlučane, ali i sve ljude dobre volje diljem BiH i u dijaspori, da se priključe akciji braće Subašić i pomognu koliko mogu. Da porodica Hamzabegović dočeka ostvarenje svoga sna i prije prvog snijega nastavi život pod vlastitim krovom.

Zbog toga, još jednom dajemo broj za kontakt Mirsada Subašića Hamdije: +387 61 516 943.
Možete se obratiti i direktno na brojeve: Hamzabegović Smaila 00387 603280316 ili na VIBER 00387 66124307


Pomozimo ovu povratničku familiju u svojim mogučnostima!!!

RR/kozlukonline.com