Header

VIDEO POKLON KOZLUČKOG PORTALA

 

Kozluk je po prvi put prikazan detaljno i iz ptičije perspektive - u svoj svojoj ljepoti i pogodnostima koje ima i pruža.

 

Internet portal www.kozlukonline.com je ovaj video-projekat namijenio kao dar Kozlučanima, raseljenim širom svijeta, kao i mnogim prijateljima Kozluka.   
Profesionalni video - uradak tandema Mario Stjepić & Muamer Latifagić Muđi propraćen je najsažetijim prezentovanjem podataka iz prošlosti i sadašnjosti ove čaršije koje čita idejni tvorac i inicijator cijele priče Rizvan Rizvić Mustafa.

Pored ovakvih dokumentarnih i promotivnih video-djela od šireg društvenog značaja, Mario i Muđi su jedan od najboljih tandema za snimanje i ovjekovječenje „privatnih ugođaja“ - svadbenih i drugih svečanosti.


Profesionalni Foto Studio"Foto Muđi"TC Sjenjak lok 234, Tuzla+387 35 245 230 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Profesionalnost, ljudskost i korektnost u svakom smislu i u svemu što pomenuti virtuozi rade, obavezuje nas da ih od srca preporučimo svima koji osjete potrebu da na najkvalitetniji i najdostojanstveniji način otrgnu od zaborava sadržaje i događaje bilo opšte-društvenog ili privatnog karaktera.

Najvjerodostojnija potvrda za sve to je ovo što možete vidjeti u izuzetnoj „nebeskoj“ prezentaciji Kozluka.

    Veliko hvala timu koji je ovo napravio!

admin-adi/kozlukonline.com