Header

PodrinjeMedia - mnogo više od lokalne TV

Odmah,nakon svoje pojave(Mart 2019) nezavisni portal, PodrinjeMedia.ba je ostavio  simpatican dojam svojim sadržajem i planovima.

Već od maja iste godine pojavom lokalne TV pod istim nazivom vidjelo se da smo u našoj okolini dobili nešto što smo u dubinama duše svi očekivali i možda,ne svjesno, priželjkivali.


TV PodrinjeMedia, je, za ovo veoma kratko vremensko razdoblje uspjela zauzeti svoje mjesto u srcima svih ljudi  srednjeg podrinja,šire regije ali i tkz.dijaspore.
Nije to nikakvo čudo, obzirom na sadržaj i uređivačku politiku tvoraca i voditelja ove, več sada renomirane i rado gledane, medijske kuče iz Janje.


Veoma brzo su postali prva adresa za frišku informaciju sa lica mjesta srednjo-podrinjskog regiona.Brzo,direktno, sa lica mjesta i korektno je očit moto u radu ove TV kuče.
Posebno su prepoznatljivi po tome,  što  , svojim iskrenim i skromnim pristupom svom zadatku,obavještavaju o "običnim"ljudima i događajima iz naše regije i svakodnevnice.Dešavanjima koja su u sferi životnog interesa običnog čovjeka-građanina.


Još jedna osobensot odlikuje ovu TV kuču.Uvjek su na vrijeme u svim mjestima događaja a u centru njihove pažnje je,da ponovimo,običan čovjek, njegov uspjeh,život,rad ,problemi i primjeri kako se oni prevazilaze i rješavaju.
Svojim sadržajima,tako,dospijevaju do veoma velikog i širokog gledalačkog auditoria koji se iz dana u dan,s,pravom, povečava.


Podrinje-media iz Janje je zasigurno, jedno veliko, pozitivno, informativno osvježenje u srednjem podrinju.I ne samo to!!Postalo je između ostalog i mjesto gdje smo "svoji na svome" -naša TV i televizija, SVIH za SVE nas!!


Uz čestitke tvorcima i uredništvu TV PodrinjeMedia želimo im sve naj bolje u Novoj 2020 godini,mnogo zdravlja i mnogo više uspjeha u daljem radu.

R Rizvić/kozlukonline.com