Header

Kozluk: Na prodaju kuča legendarnog borca za povratak

Prodaje se kuča u Kozluku,sa okučnicom i toprakom!!Kuča legendarnog borca za povratak!

 

Dragi moji sugrađani!Ovo dragi može vala rahat pod znake navoda.

Dakle,"DRAGI" kozlučani;


Još jedna kuča u Kozluku ide na licitaciju.PRODAJE se!!Pa šta ?-  Reči če neko. Svako ima pravo da prodaje šta hoče ,kako i kad hoče, pogotovu svoje.
Ali!!!
Ovo nije, bilo čija, niti bilo koja kuča.To je kuča največeg borac za povratak na SVOJE!!Kuča rahm.Fadila Banjanovića!!Čovjeka koji je toliko uradio da se ljudi dostojanstveno vrate na svoje.Cjelo vrijeme tog mukotrpnog povratničkog elana bio je uz sve povratnike!!TJELESNO,psihički i fizički.I ne samo u svom Kozluku.
NON-STOP!
24 sahata iz dana u dan. Do onog dana kada se morao kao i mi svi odazvati pozivu Svoga - Našega Gospodara.Do svoje smrti.
Znam mnoge greške je činio u tom poslu i ja sam mu hatorio i govorio svoje mišljenje.Ali nisam bio non stop uz povratnike i danju i noču kao on!!Niti sam bio ja, niti mnogi drugi i veči kritičari njegovog rada.
Zašto ovo sve onda pišem??
Ne prodaje se ova kuča zato, što, familija rahm. Fadila živi i ima u izobilju, pa višak treba prodati!!
Nebih prije svega htio povrijediti bilo koga od članova familije a posebo porodice  rahmetli Fadila ovim mojim osvrtom  i javnim mišljenjem.Nadam se da mi neče uzeti u hator i da se neče nači povrijeđeni mojim pisanjem.
Stoga odmah da im se i IZVINEM ukoliko sam ih na bilo koji način ovim povrijedio.Halalite!
Dakle koji je razlog prodaje doma koji je sa mnogo ljubavlju građen,sagrađen a uz ogromnu volju i borbu povračen u vlasništvo odmah nakon ratnih deševanja!
Problemi ,životni problemi sa kojim se susreče porodica rah.Fadila u ovaj vakat.Egzistencialni,zdravstveni .... ima ih još vjerovatno mnogo!Ne znam nisam pitao za sve a trebao sam,trebali smo svi mi  da se zapitamo kako je njegovoj porodici.Posebno su to trebali činiti oni koji su imalo ogromnu korist dok je rahm.Fadil bio živ i dok su mu bili kao sjene u svim njegovim ovodunjalučkim  pohodima po Kozluku i okolini.Svugdje tamo gdje se moglo šta ušičariti na njegov račun!!Skoliti džabalučine!!!
GDJE STE sada? Da dokažete da ste njegovi prijatelji.

Koristim priliku da izuzmem časne pojedince a ima ih ,znam ih!!
Gdje su oni koji su uz njega omastili i brkove i dupeta??
Gdje je SDP "NJEGOVA"" zakletva i Partija!!!??
SDA ne spominjem jer Kozluk se nalazi pored Drine. Nije ni blizu Sarajeva a kamoli  Opštine Centar.
Zašto su dopustili da do ovog dođe.??Zašto su zaboravili obečanja data na dženazi ?Zašto su zaboravili porodicu svoga Bracike???

ZAŠTO JE TO KOZLUK DOPUSTIO-ZABORAVIO ????Mi kozlučani??Milion puta  - ZAŠTO!!
SRAM NAS BILO!!!

E sad opletite tračajte,psujte,opravdavajte se itd...
Pljujte!!

I ...počnite od mene prvog.Stavaljam sebe na prvo mjesto za pljuvanje i sram!!Navalite "dobri" moji

1.Rizvić Rizvan
2.
Ko  želi, može se dobrovoljno upisati na spisak. Mjesta ima.   Ne znam koliko.Nisam još vidio spisak sa poslednjeg popisa stanovništva.

RR/kozlukonline.com

 

P.S zaineresovani za kuču OVDE